Nyt saa juhlia taas: "Ei sillä koolla niin väliä oo" osa 1.

Ensimmäinen luku:

Ei sillä koolla niin väliä oo

Päätimme ystävieni kanssa vuokrata mökin juhannukseksi. Meitä oli kolme tyttöä ja kaksi poikaa. Puhuttakoon vielä tytöistä ja pojista, koska ikää meillä oli kahdeksastatoista kahteenkymmen. Olin pitemmän aikaa ollut kiinnostunut Karista ja ihmeenkaupalla saimme hänet suostuteltua käymään mökillä saunassa.

Istuimme Sinin ja Annin kanssa laiturilla kylmistä siidereistä nauttien. "Kyllähän se Kari yöksikin mahtuisi jäämään." Sini huomautti, kun keskustelumme kääntyi minun ja Karin väliseen ystävyyteen. "Mitäpä se tänne jäisi? Tuskin sitä kovin paljon kiinnostaa Teemun ja Mikon jutut." totesin. "No tietenki sun kanssa vähäse tsuku tsuku" Anni vitsaili ja iski silmää. Nauroimme yhtä aikaa Annin ehdotukselle. "Kari ei kyllä pillua tuntisi vaikka saisi sen päin näköä." Sini nauroi, kun Karin auto kaarsi pihaan. "Siellä se eunukki mistä puhutaan..." mumisin ja Anni repesi nauramaan. Pari siideriä sai naurun kummallisesti irtoamaan.

"Karii, me täällä sinua jo ooteltiinki." Sini sanoi kietoen kätensä Karin kaulalle. Karin katse laskeutu Sinin kiinteisiin ja pyöreisiin rintoihin, joiden kovana näpöttävät nännit loistivat paidan lävitse. Katsoin Karia haikeissani ja olin kieltämättä mustasukkainen Sinille. Omissa rinnoissani ei ollut paljoa vikaa, mutta Sinin perse oli suoraan kuin J.Lon muotista tehty.

Asetuimme mökin sisälle poikien luoman takkatulen ääreen. Mökissä haisi savu ja avoin päärynälikööripullo kiersi oleskelijoiden kesken. Kaikki tuntuivat olevan jo hieman humalassa, paitsi minä ja Kari. "Joko se sauna on lämpeemässä?" Mikko kysyi. "En minä ainakaan ole sitä käynyt sytyttämässä." Teemu totesi ja otti kulauksen vihreää juomaa. "No minä meen.." sanoin ja nousin. Sini oli käpertynyt Karin kainaloon ja hänen sormensa vaeltelivat Karin vatsalla. Voin pahoin. Sini tiesi hyvin tunteeni Karia kohtaan.

Saunassa ei ollut ainoatakaan puuta, joten lähdin metsänlaidalla olevalle halkoliiterille. Kari istui huussin portailla puhelin korvallaan. Kömmin liiterin ahtaasta ovesta sisälle ja aloin latomaan halkoja syliini. "Tarttetko apua?" Kari kysyi ja sai minut pudottamaan halot. "Ei saa tuollalailla pelotella.." sanoin sydän kurkussa sykkien. "Etkö sä kuullut kun tulin?" Kari hämmästeli ja kumartui nostamaan halkoja. "Kiitos." sanoin. En ollut ennen ajatellutkaan kuinka lihaksikkaat kädet Karilla oli. Ja kuinka siniset silmät. Tunsin maan katoavan jalkojeni alta.

Katsoin kun Kari raapaisi tulitikun ja sytytti tulen kiukaaseen. "Oisin minäkin sen osannut" totesin ovenpieleen nojaten. "En minä sitä epäilekään, sinä kun olet sellane talon emäntä." Kari huomautti. "Emäntä, mitenkä nii?" "Noo, sie oot vaan niin tolokku kaikessa. Sellane pieni kodin hengetär." Kari jatkoi ja tuli lähelleni poskeani kädellään sipaisten. "Eloveenatyttö." hän lisäsi poistuessaan saunasta. Eloveena...

Poikien mentyä saunaan saimme Sinin kanssa idean mennä salakuuntelemaan heitä tuuletusaukosta. "Ei sillä koolla niin väliä oo." Kari sanoi vähän nolona emmekä Sinin kanssa voineet olla pidättelemättä naurua. Ties mistä he olivat jutelleet, mutta me molemmat ajattelimme samaa asiaa. Siellä ne pojat saunassa mulkkujensa pituuksia vertailivat. Pian saunan kuistille ilmaantui punaposkinen Kari, joka äkkäsi meidät maassa kippurassa nauramassa. "Mitä ihmettä te oikeen touhuotte?" Kari kysyi. "Ei sillä koolla niin väliä oo!" Sini ulvoi ja Kari ymmärsi mistä oli kyse. Hän hörppäsi saunakaljastaan ja nauroi meidän mukana. "Tytöt, tytöt." hän nauroi.

luku 1. jatkuu...

Ei kommentteja: