Kaverilta lainassa

Olin juuri muuttanut ensimmäiseen asuntooni, jonka jaoin Rebekan kanssa. Opiskelija-asuntomme koostui keittiöstä, kahdesta makuuhuoneesta ja varsin tilavasta kylpyhuoneesta, jonne Rebekka oli luksusta arkeen tuomaan ostanut pesukoneen. Siitä hyvästä meidän ei tarvinnut raahata pyykkisäkkejämme kellarikerrokseen asti.

Rebekka oli todella kaunis ja sosiaalinen nuori nainen. Hän seurusteli komean lihaskimpun kanssa, jota Rebekka pompotti mielensä mukaan.

Eräänä viikonloppuna Rebekka matkusti kotikaupunkiinsa ja minä jäin yksin soluasuntoomme. Päätin ottaa tilaisuudesta vaarin ja kaivoin netistä tilaamani tunnistamattomassa kirjekuoressa saapuneen aikuisviihde-elokuvan esille. Varmistin, että Rebekka oli varmasti lähtenyt ja, että huoneeni ovi meni varmasti lukkoon ennen kuin laitoin filmin pyörimään.

Ei kestänyt kauaa, kun pilluni alkoi kostua ja vein käteni rinnalleni. Puristelin rintaani ja hymisin samalla kun nainen telkkarissa imi miehen paksua kyrpää. Hiljalleen siirsin käteni hyväilemään häpyäni housujen läpi. Tunsin himoni kasvavan ja riisuin farkut pois tieltä. Hitaasti pyöritellen sormeni hieroivat kankaan läpi klitoristani ja asetuin selälleni. Unohdin elokuvan ja suljin silmäni. Hieroin sisäreittäni ja käytin sormeani välillä kosteassa vaossa, kunnes jatkoin klitoriksen hyväilyä alushousujeni läpi. Olin juuri viemässä sormiani vasta-ajeltuun pilluuni, kun kuulin oven käyvän eteisessä. Nousin nopeasti ylös ja kiedoin aamutakin ylleni.

"Niina?" eteisessä kuului ja avasin huoneeni oven. Näin kaksi miestä, toinen oli Rebekan poikaystävä Juho, toista en tuntenut, mutta hän oli tavattoman hyvännäköinen silmälasineen ja laitettuine hiuksineen. "Rebekka pyysi minua ruokkimaan hamsterinsa." Juho sanoi. "Rebekka kyllä käski minun ruokkia sen... Mutta voit sinä toki sen ruokkie jos halluut. Mulla on jossain Rebekan huoneen avain..." sanoin ja menin sitä etsimään. Juho ilmaantui huoneeni ovelle ja katseli sotkuista huonettani arvioiden.

Voi vittu!

Se elokuva!

Tärisevin käsin ja punaisin poskin ojensin avainta Juholle, jonka katse oli nauliintunut ruudussa näkyviin alastomiin miehiin. "Vai tällästä se meidän Niina katselee" Juho hykerteli. "Tässä ois tää avain..." sanoin. Silloin pudotin avaimen ja kyykistyin sitä nostamaan. Aamutakkini raottui paljastaen pitkät ja paljaat sääreni. Odottamatta pysähdyin ja jäin katsomaan Juhon housujen noussutta etumusta. Tunsin Juhon käden pääni päällä. "Osaako landetyttö imeä?" Juho kysyi veikeästi. Tunsin pilluni heräävän jälleen eloon.

Nousin ylös ja annoin avaimet Juholle. "Miten on?" Juho jatkoi ja painoi minut ovenpieltä vasten. Hän siirsi katseensa rinnoilleni ja suuteli hellästi kaulaani. Juhon kaveri eteisessä rykäisi. "Hah, Toni haluaa myös osansa." Juho nauroi ja avasi aamutakkini. Minun oli vaikea hengittää. Koko tilanne oli kovin epämukava, mutta samalla niin... kiihottava. Toni käänsi katseensa pois, kun Juho leikki alushousujeni vyötäröllä olevalla rusetilla. "Kyllähän se kyrpä neidille kelpaa." mies sanoi ja työnsi etusormensa housuihini hieromaan häpykumpuani. Inahdin mielihyvästä. "Lopeta..." pyysin hiljaa.

Alitajuntani ei halunnut miehen lopettavan, mutta ylimääräinen silmäpari sai mieleni hermostumaan.


... ja samalla kiihottumaan.

Juho hengitti vasten kasvojani ja liu'utti hitaasti kättään paitani alla. Hänen sormensa löysivät rintani ja hän nipisti hellästi nänniäni. "Juho.." kuiskasin kiihottuneena. Mies hymyili ja kietoi kätensä ympärilleni. Hän työnsi minut huoneeseeni Tonin seuratessa perässä. Kaverin läsnäolo ei Juhoa paljon haitannut. Mies kaatoi minut sängylle ja alkoi hieromaan rintojani samalla suudellen kaulaani. "Olet paljon Rebekkaan seksikkäämpi.." mies sanoi.

Toni hieroi pullottavaa housun etumustaan ja otti hyvän asennon nojatuolissani. Mies katsoi silmä ja kyrpä kovana Juhon hieroessa klitoristani kankaan läpi. Makasin silmät kiinni ja nautin miehen kovista otteista. Juho riisui paitansa paljastaen treenatun yläkroppansa. Hivelin miehen selkää painaen välillä kynteni hänen ihoonsa. Juho siirsi huulensa huuliani vasten ja suutelimme kiihkeästi. Niin kiihkeää suudelmaa en ollut koskaan saanut.
Toni avasi housujensa vetoketjun ja otti kasvavan miehuutensa esiin. Hitaasti hän alkoi runkata itseään, välillä meitä ja välillä televisiota katsoen.

Juho vei sormensa housujeni sisään ja hieroi hellästi klitoristani. Hän tunsi kuinka jännittynyt olin. "Sinä tuhma tyttö.." hän kuiskasi ja riisui paitani. Isot rintani olivat kuin tarjottimella hänelle punaisissa rintaliiveissäni. Juhon ilme kirkastui ja hän suuteli, imi ja nuoli rintojani hitaasti toisella kädellään klitoristani hyväillen. Mies riisui liivini ja alkoi kiusoitella minua nuolemalla nännipihaani ja välillä imaisten nänniä. Toni äänteli taustalla saaden ensimmäisen orgasminsa. Olin todella märkä ja halusin Juhon sykkivän äkkiä sisääni, mutta mies ei näyttänyt kovin kiireiseltä. Hän vilkaisi ystäväänsä ja pyysi tämän sängylleni.

Juho lopetti hyväilyni ja otti paisuneen kyrpänsä esille. Nuolaisin himokkaana huuliani ja pian sainkin kyrvän huulilleni. Juho hieroi kyrpäänsä huuliani vasten minun yrittäen kieltäytyä kiihottavasta patukasta. Toni otti päästäni kiinni, suuteli otsaani ja puristi hellästi poskiani. Juho sai upotettua kyrvän pään suuhuni.
Tartuin toisella kädelläni kyrvän juuresta ja aloin hitaasti imemään Juhon työntäessä sitä samalla suuhini. Aloin kakomaan, mutta Toni piti päätäni paikoillaan. Juho puolestaan pysähtyi ja vetäytyi hieman kunnes jatkoi hidasta työntöään. Imin Juhon terskaa nauttien ja välillä hymähtäen. Sormeni kalun ympärillä tiukkenivat ja aloin runkata sitä hellästi. Juho alkoi olla lähellä laukeamistaan ja mies veti kalunsa pois suustani valuttaen jo vähän nesteitä leualleni ja rinnoilleni.

Toni kumartui ylleni ja nuoli kasvoni puhtaiksi ennen kuin siirtyi suutelemaan minua. Pilluni huusi jo kovaa kyrpää sisäänsä, mutta miehet halusivat kiusata minua. Juho käski Tonin vierelleen ja tarttui kiinni tämän uudelleen kohonneeseen kaluun. Hän alkoi runkata Tonia hitaasti ja vein käteni alushousujeni sisään klitoristani hyväilemään.

Juho lopetti Tonin runkkaamisen ja päästi miehen jalkojeni väliin. Toni riisui hitaasti alushousuni ja suuteli häpykumpuani samalla sormellaan hieroen todella märkää vaginani suuta. Vääntelehdin nautinnosta miehen alkaessa imeä klitoristani. Tonin sormi työntyi hitaasti pilluni sisään. Vaginan etuseinämän painelu antoi minulle kylmiä väreitä ja tunsin toisenkin sormen työntyvän ahtaaseen pilluuni. "Aaah..." kuiskasin nauttien ja levitin jalkojani enemmän. Toni otti sormensa ulos pillustani ja hieroi niitä klitorikseeni ronskilla otteella.

Toni runkkasi paisunutta kyrpäänsä hetken ennen kuin vei sen ahnaalle pillulleni. Nosti lanteitani ilmaistakseni himoni. Mies hieroi kyrpänsä päätä häpyhuulini ja vei sen vaginani suulle. Minua jännitti saada niin iso kyrpä sisälleni. Pillussani edellisen kerran vieraillut kyrpä kalpeni kokonsa puolesta Tonin miehuudelle.
Pilluni alkoi venyä ja sain mielihyvää pienestä kivusta, jonka sisääni työntyvä kyrpä aiheutti. Toni työntyi sisääni hitaasti ja minua silmällä pitäen. Hän hiveli toisella kädellään pakaroitani. Vihdoin Toni oli kokonaan sisälläni ja mies alkoi nussimaan minua kovin ottein työntyen sisälleni yhä kovempaa ja syvemmälle. Seksin litinä täytti huoneen ja Juho näytti nauttivan katselijan osastaan elin kovana.

Tonin hengitys kävi raskaammaksi ja tunsin miehen laukeavan sisääni. Spermaa valuen Toni veti veltostuneen kyrpänsä ulos märästä pillustani ja antoi tilaa jonossa olevalle Juholle.

Juho suuteli alavatsaani ja nuolaisi napaani. Samalla mies hieroi spermaista pilluani ja levitti nestettä häpyhuulilleni ja peppuuni. "Käänny." Juho käski ja kierähdin mahalleni. "Onko sinulla liukkaria?" Juho kysyi ja hieroi sormellaan pepunreikääni. "Sängyn alla.." inahdin sormen upotessa sisälleni.
Toni kaivoi lelulaatikkoni esiin ja ojensi liukuvoiteen ystävälleen. Juho levitti voidetta kyrvälleen ja hieroi sitä sisälleni.

Onneksi Juholla oli Tonia pienempi kalu..

"Rentoudu niin nautit enemmän." Juho sanoi ja tarttui lanteistani kiinni. "Kontillesi siitä." hän käski ja asetuin peppu pystyssä mieheen päin. Hän läimäytti minua hellästi pakaroille ja tarrasi lujemmin lanteistani. Päättäväisesti mies veti minua lähemmäs ja pian tunsin peniksen pepunreikääni vasten. "Tule jo..." pyysin kiimasena. Tunsin jonkun luikahtavan sisääni, se oli Juhon sormi, jota seurasi pian toinenkin. "Aah.." huokasin nautinnosta. Juho nussi peppuani sormillaan, kunnes oli varma, että voisin ottaa hänen kovan kalunsa sisääni. Hitaasti ja ah niin nautinnollisesti mies upposi sisääni.

Hieroin toisella kädelläni klitoristani ja tunsin olevani lähellä tulemistani. Juho huomasi saman ja alkoi nussia minua kovempaa. Vavahtelin orgasmin kourissa ja Juho laukesi sisääni. Hän irtaantui minusta ja jätti minut makaamaan täysin tyydytettynä sängylleni.

 "No niin, nyt ruokitaan se hamsteri." mies sanoi ja lähti huoneestani Tonin seuratessa.


Ei kommentteja: