Muutto: "Neljätoista euroo kuten viimeksi" osa 2.

ja luku 2 jatkuu..

Antti vilkaisi minua hieman hämillään. En voinut olla katsomatta miehen ihania, ruskeita silmiä, joista loisti pieni pilke kaiken aikaa. Eniten Antissa pidin hänen maalaisuudestaan ja miehisyydestään. Olimme molemmat pienen paikkakunnan kasvatteja ja pidin miehistä, jotka eivät pelänneet tehdä likaista työtä. Näinkin Antin melko usein öljyisenä hänen korjattuaan autoja töissä. Hieman öljyisenä ja hikisena haalari rennosti lantiolla roikkuen Antti oli syötävänhyvännäköinen.

Matkamme alkoi pienessä hiljaisuudessa. Kumpikaan ei montaa sanaa sanonut eikä kumpikaan laittanut radiota soimaan. Tunsin käsieni hikoavan kuten niillä oli tapana, kun ahdistuin. Pyyhin kämmeniäni välillä mekkoni helmaan ja suuntasin ilmanvaihdon kasvoilleni. Autossa oli joko tuskallisen kuuma taikka se hiljaisuus sai minut hikoilemaan kuin sika. Sama näytti Anttia vaivaavan ja mies avasi ikkunan raolleen. "Parhaat kelit tulee viimesenä." Antti totesi. Hymähdin ja vilkaisin oranssia taivasta peltoaukean yllä.

"Se Rami olis halunnu tulla mukkaan." Antti sanoi reilun tunnin hiljaisuuden jälkeen. Rami oli Antin työkaveri, joka oli osoittanut viime kevään ajan pientä kiinnostusta minua kohtaan. "Oisko tuolla ollut asiaaki Tampereelle?" kysyin. Antti raapi taas leukaansa. "Eii kait sillä. Sinun takkiehan se ois mukkaan halunnu. Et nää oekeen lämpee sille?" "Tiedät ihan hyvin etten. Rami on vähän liian pieni mies minulle." Antti naurahti ja taputti pientä vatsakumpuaan. "Tämmösestäkö sinä sitten pidät?"

Lehahdin punaiseksi varpaita myöten.

En vastannut Antin kysymykseen vaan käänsin katseeni hämärään yöhön. "Aja sivuun, mun pittää käyä kusella." sanoin nähdessäni pienen bensa-aseman suoran päässä. "Vois tässä itehi sauhut vetää.." Antti tuumi ja ajoi aseman pihalle. Missään ei näkynyt valoja eikä ihmisiä, joten juoksin äkkiä nurkan taakse, laskin pikkuhousuni ja kyykistyin. Minulla oli outo tunne, kuin joku katselisi minua. Ravistelin itseäni ja vedin pikkarit äkkiä ylös, kun kuulin Antin repeävän nauruun. Hän oli katsonut touhujani.

Oliko hän pitänyt näkemästään?

Miehen nauru ei tuntunut saavan loppua ja löin häntä leikkisästi nyrkillä rintaan. "Mikä vitun tirkistelijä sinustahi on tulluna?" "Äläs ny, kivahan tuollaista on katella. Luonnon puska ja kaikkee." Mies repesi taas nauramaan.

Tämän nolommaksi en voinut tulla. En ollut jaksanut loppukesästä huolehtia pilluni ajelusta ja se alkoi jo saada talviturkkiaan ylleen.

Ennen kuin ehdin nousta takaisin autoon Antti yllätti minut takaapäin ja painoi vasten autoa. "Se oli aika seksikästä..." hän kuiskasi korvaani saaden ihoni kananlihalle.

Hissukka Antti sanoi jotain tällaista, uuh.

"Varsinkin ne kukalliset mummopöksyt..." mies jatkoi ja liu'utti kättään reittäni pitkin ylemmäs mekkoni helman alle pieni virne kasvoillaan. Tunsin kostuvani ja hengitykseni muuttui vaikeammaksi. Antti tuli lähemmäs ja painoi otsansa otsaani vasten hengittäen kasvoilleni. Hänen sormensa hapuilivat alushousujani ja pilluni valmistautui ottamaan miehen sormet vastaan.

Antin käsi laskeutui selkääni pitkin alemmas, kunnes mies sai hyvän otteen pakaroistani. Suljin silmäni ja suutelin Anttia. Karhea parran sänki tuntui hyvälle ihoani vasten ja Antti nautti ahnaasti suudelmastamme. Hänen sormensa löysivät kostean pilluni ja huulensa siirtyivät kaulalleni.

Mies hieroi klirtoristani hetken, kunnes työnsi yhden sormen kosteaan pilluuni. "Mmmh!" äännähdin ja painoin pääni autoa vasten. Antti nosti toisen jalkani ja alkoi työntämään toistakin sormea kiimaiseen reikääni. Hän näykki ja nuoli kaulaani välillä suudellen huuliani kiihkeästi.

Antti liu'utti sormiaan märässä reiässä ulos, sisään, ulos, sisään samalla yhä lähemmäksi painautuen. Vein käteni hänen housuilleen ja hieroin siihen ilmaantunutta kohoumaa saaden Antin huokaamaan kiihkosta. "Pane mua.." kuiskasin miehen korvaan.

Pikkuhousuni valahtivat nilkkoihini ja Antti nosti mekon helmaa paljastaen kiimasta sykkivän pilluni. Antti maistoi pillunesteessäni olevia sormiaan ja suuteli minua ahnaasti. Yhdellä varmalla liikkeellä Antti nosti minut syliinsä painautuen yhä lujemmin auton kylkeä vasten. Otin tukea kattotelineistä ja kiedoin jalkani miehen ympärille.

Antti sai kovan ja sykkivän kyrpänsä esille. Katsoin sitä himokkaana ja valmiina ottamaan sen sisälleni. "Nussi mua.. nussi oikeen kunnolla.." käskin. Antti hieroi kyrpäänsä märkää pilluani vasten, kiusoitellen, samalla näykkien rintojani mekon läpi.

Vihdoin tunsin ihanaa painetta alapäässäni ja kiihko valtasi ruumiini lopulta kokonaan. Antin paksu kyrpä venytti märkää pilluani ja nautin miehen huohotuksesta korvaani. Yhä kiihkeämmin ja yhä uudestaan Antti työnsi kyrpäänsä syvemmälle enkä voinut muuta kuin inahdella nautinnosta. Tätä minä niin olin kaivannut ja kauan.

Ei kommentteja: