Ilta-avain

Kämppikseni oli lähtenyt viikonlopuksi vanhempiensa luokse ja minä jäin yksin soluasuntoomme. Mennyt viikko oli väsyttänyt minut täysin ja makoilin sängylläni horroksessa. Ajatukseni vaelsivat tänään kohtaamaani huoltomieheen. Ruskeahiuksinen, sinisilmäinen silmälasipäinen nuorukainen hymyili minulle ajatuksissani. Ja hänen vartalonsa! Ah! Lihaksikkaat käsivarret, joita t-paidan kireät hihansuut korostivat ja paidan alta näkyvät selän lihakset saivat ihoni kananlihalle.
Olin käymässä kunnantalolla asuntooni liittyviä papereita täyttämästä, kun käytävällä mua vastaan tuli työvaatteisiin (kirkkaan keltaiseen takkiin ja harmaisiin työmiehen housuihin) pukeutunut nuorukainen, jonka hiukset sojoittivat ylöspäin. Hymyilin miehelle ja katsoin vielä hänen peräänsäkin, sattumoisin samaan aikaan, kun miehen pää kääntyi vilkaisemaan minua. Naurahdin ja luikin ovesta nopeasti pihalle. Ainakin tämä päivä sai jotain positiivista aikaan.
Kello oli kahtakymmentä vaille kymmenen ja ajattelin käydä suihkussa ennen määrätyn hiljaisuuden alkamista. Riisuuduin ja kietouduin kylpytakkiini. Sujautin vaaleanpunaiset tossut jalkaani ja nappasin suihkulaukkuni. Jos yhden huonon puolen asunnostani keksisin, se oli sen suihkun puute. Rakennuksen ainoat suihkutilat löytyivät sen kellarikerroksesta, jonne nytkin matkasin.
”Ai moi.” naapuri asunnossa asuva tyttö sanoi pukiessaan housuja jalkaan. ”Moi.”  sanoin ja laitoin tavarani tyhjään hyllykköön. ”Oletko menossa sinne opiskelijabileisiin tänään?” tyttö kysyi. ”En minä oikein tiedä, väsyttäsi hirveesti.” vastasin. ”Ootko nä menossa?” kysyin. Tyttö kaivoi kamman laukustaan ja alkoi kammata paksua mustaa hiuspehkoaan. ”Ääh. Timo haluaa viettää jonku romanttisen leffaillan tänään.” tyttö selitti. Se tarkoitti sitä, että saisin taas kuunnella pariskunnan lemmen ääniä puoleen yöhön asti. Kivaa.
Peseydyttyäni palasin asunnolleni ja aloin etsimään avaimia tavaroitteni joukosta. ”Ei saatana! Ei nyt!” kirosin huomattuani avainten puuttumisen. Seuraavaksi kirosin sitä, kun en löytänyt mistään puhelintani. ”Loistavaa! Kerrassaan niin vitun loistavaa!” mutisin potkiessani asuntoni ovea. ”Saatana!” Laskin pariin otteeseen kymmeneen, ennen kuin tunsin olevani rauhallinen ja koputin naapurin ovea. Toivottavasti he eivät olleet päässeet vielä leffaa pidemmälle. Pian Timo avasi oven täysissä pukeissa, onneksi. ”Hei tuota, voisinko mitenkään saada teiltä puhelinta lainaan, kun mä unohdin mun avaimet sisälle, enkä pääse mun asuntoon…” sopersin naama punaisena. ”Joo toki. Tule vaan sisälle. Sanni lähti just hakee meille vähän iltapalaa huoltsikalta.” Timo sanoi ja ohjasi minut sisälle. ”Sulla kävi melko huono säkä ku kello on jo kymmenen.” Timo huomautti viitatessaan kymmeneltä alkavaan maksulliseen ovenavauspalveluun.  ”Mutta yritetään vielä soittaa sinne.” poika jatkoi ja etsi numeron.
”Markus Korpilampi.” mies vastasi parin tuuttauksen jälkeen. ”No Maiju täällä terve. Onko jo liian myöhä, että sieltä pääsis joku avaamaan mulle ton asuntoni oven, ku unohdin avaimet sisälle.” kysyin nolona. Markus huokasi raskaasti puhelimeen kuin pohtien jaksaisiko nostaa perseensa tuolista ja ajaa vajan kilometrin opiskelija-asunnoille. ”Mulla loppu just kyl työvuoro, mut jos mä soittasin tolle Huotarin Jarkolle, jonka pitäs olla tällä hetkellä siellä päin korjaamassa jotai patteria. ” ”Se sopii. Mut tuota… pitääkö siitä avauksesta maksaa ku kello on jo yli kymmenen?” ”Jarkko saakoon sen periä, sen ajastahan siitä on kyse.” Markus naurahti.
Istuin hiljaisuuden vallitessa Timon ja Sannin olohuoneen sohvalla. Timo heitti pari napanöydälle haisevaa juustonaksua  suuhunsa. Ovikello soi ja molemmat pompattiin salamana ylös sohvalta. Timo meni avaamaan ja pian hänen perässään olohuoneeseen käveli päivällä näkemäni nuorukainen. Tunsin punastuvani ja samalla pieni kiihottuminen valtasi alapääni. ”Sinulleko se ovi piti käydä avaamassa?” Jarkko kysyi kaivellessaan avainnippuaan. ”Joo, asun tossa viereisessä asunnossa..” sanoin yrittäen kuulostaa mahdollisimman rennolta. ”Okkei, mennäämpä sit tyttö päästämään pukeutumaan.” Jarkko naurahti.
Seurasin Jarkkoa käytävään ja miehen avatessa asuntoni ovea katselin häntä häpeilemättä kiinnostuneena. ”Pittääkö minun maksaa tästä, kun sehä ei oo viel kuitenkaan kovin paljon yli kymmenen?” kysyin huolestuneena. Jokaisen asunnon seinällä komeilevan ohjelehtiön mukaan ilta kymmenen jälkeiset ovenavaukset maksaisivat viisikymmentä euroa. Kyseinen summahan on kaikille melko tyyris, etenkin vähävaraiselle opiskelijalle.
Jarkko avasi oven ja naurahti. ”No sovitaan nyt, että sun ei tarvi maksaa kerta oot noin nätti tyttö.” Jarkko sanoi pidellessään ovea auki. Naurahdin ja astuin miestä lähemmäs. ”Kiitos.” sanoin mahdollisimman flirttailevasti mennessäni asuntooni. Tunsin miehen käden kietoutuvan ympärilleni ja Jarkon painautuvan minua vasten. Hän haisteli hiuksiani ja liu’utti toista kättään olkapäälläni laskien kylpytakin kaulusta alemmas. Jarkko suuteli nyt paljasta olkapäätäni ja tunsin kiihottavan sykähdyksen pillussani. Olin kuitenkin tästä yllätyksestä niin järkyttynyt etten pystynyt liikkumaan. Tunsin miehen huulien nousevan olkapäältäni kaulalleni ja hänen kätensä kietoutuvan yhä tiukemmin ympärilleni.
Jarkko työnsi minua eteenpäin peremmälle asuntooni. ”En ole voinut ajatella tänään mitään muuta kuin sinua.” Jarkko kuiskasi korvaani. ”Et usko miten iloinen olin huomatessani sinut siinä sohvalla pelkässä kylpytakissasi. Pelkkä sinun pieni flirttaileva elehdintäsi siinä sohvalla sai minut kovaksi.” mies jatkoi ja alkoi hitaasti nostaa kättään ylemmäs kohti rintaani. Hänen kätensä hieroi rintaani kylpytakin läpi ja tunsin miehen kovan kalun vasten pakaroitani tämän painautuessa yhä tiiviimmin minuun kiinni. Tunsin kostuvani ja hengitykseni muuttui raskaammaksi mitä kovemmin Jarkko käsitteli rintojani. ”Riisuudu.” mies käski ja päästi minut otteestaan. Käännyin katsomaan Jarkon sinisiä silmiä ja avasin vyön hitaasti ja annoin toisen kylpytakin toisen puolen valahtaa alemmas paljastaen toisen pienistä ja terhakoista rinnoistani. Jarkon katse laskeutui rinnalleni ja siitä alemmas katsomaan paljasta lantiotani.
Annoin nyt kylpytakin valahtaa kokonaan lattialle ja seisoin himokkaana ja suihkunraikkaana kiimaisen talonmiehen edessä. Jarkko nuolaisi huuliaan ja riisui takkinsa. Hän asteli luokseni, katsoi urheilullista vartaloani arvioiden, hieman himoiten. Mies kumartui suutelemaan minua ja alkoi samalla toisella kädellään hieroa klitoristani. Värähdin miehen kosketuksesta ja tunsin kiihkoni kasvavan entisestään. Jarkko avasi housunsa vetoketjun ja otti jäykistyneen miehuutensa esille. ”Kyykisty.” hän käski painaen minua päästäni alemmas. Kyykistyin miehen eteen ja otin kovan kalun käteeni. Aloin runkkaamaan sitä samalla kielen päällä sitä kiusoitellen. Mies työnsi lantiota eteenpäin ja otin kalun pään suuhuni alkaen imemään sitä hitaasti syvemmälle suuhuni. Jarkko painoi päätäni itseensä päin ja liikutti lantiotaan yhä kovemmin naiden minua suuhun.
Pian hän kuitenkin lopetti ja painoi yläkroppani vasten koulupöytääni. ”Taidat haluta kovaa kalua sisääsi..” mies totesi hieroessaan kiinteitä pakaroitani. Nostin peppuani ylemmäs, paremmin Jarkolle tarjolle. Miehen sormet vaelsivat alavatsallani ja alkoivat hitain pyörivin liikkein hieroa häpykumpuani, pian siirtyen klitalleni. Värähdin ja jalkani melkein pettivät altani mielihyvän aallon kulkiessa kehoni lävitse. Jarkko painautui yhä lähemmäs minua ja tunsin kalun koskettavan häpyhuuliani. ”Nussi mua…” kuiskasin ja mies työnsi sormensa pilluuni hieroen hitaasti saaden minut kiemurtelemaan otteessaan. ”Sano se uudestaan.” mies käski. ”Jarkko, nussi mua.”
Mies alkoi hitaasti hieromaan pyllynreikääni ja työntämään sormeaan sisälle, samalla toisella kädellä vielä hyväillen pilluani. Tunsin orgasmin lähestyvän ja minun piti keskittyä pysymään pystyssä. Polveni notkuivat ja aloin värähdellä. ”Aa-aa-aah!” Orgasmi sai kehoni taipumaan ja samalla Jarkko työnsi kalunsa peppuuni. Paine sai orgasmin tuntumaan entistäkin taivaallisemmalta ja se, kun mies alkoi liikuttaa kovaa miehuuttaan sisään ja ulos, en voinut muuta kuin huohottaa kiimassani.
Jarkko tuli sisääni, suuteli niskaani ja työnsi kalunsa takaisin housuihinsa. Mies kumartui vielä ylleni, silitti hiuksiani ja kuiskasi korvaani ”Unohda avaimesi useamminkin.” Sitten seksikäs talonmies häipyi jättäen minut makaamaan pöytää vasten täysin tyydytettynä.

Ei kommentteja: