Pukuhuoneen kuumuudessa

Olin töissä paikkakuntamme leirintäalueella vilkkaimpaan aikaan ruuhka-apulaisena. Ensimmäiset päivät tyhjentelin roska-astioita ja puhdistin saniteettitiloja inforakennuksen alakerrassa.  Eräänä päivänä olin normaaliin tapaan pesemässä suihkuja, ulkona oli lähemmäs 30 astetta lämmintä ja hiki puski pintaan väistämättä, kun kantelin märkiä suihkumattoja pihamaalle. T-paitani liimautui selkääni kiinni ja jouduin pyyhkimään hikeä otsaltani jatkuvasti. Onnekseni olin valinnut ylleni lyhentämäni farkut, vaikkakin niiden nykyinen lahjepituus sai paikanomistajalta aluksi nyrpisteleviä katseita. Mies kun hän oli, pian nyrpeä ilme katosi hänen sänkisiltä kasvoiltaan ja vaihtui himokkaaseen tuijotukseen, kun luuttusin aamupäivästä ravintolan pöytiä.
Valutin vettä suihkun seinille ja yritin saada mudan ja hiekan sekoitusta irti kaakeleista. Kylmä vesi viilensi mukavasti valuessaan varpaiden välistä viemäriin. ”Hei sinä siinä.” miesääni huikkasi käytävältä. Käännyin automaattisesti ääntä kohti, suihkauttaen vahingossa vettä miehen kengille. ”Oi anteeksi.” sopersin posket punaisena ja aloin etsimään kuivaa pyyhettä siivouskoristani. ”Heh, ei se mittään.” mies sanoi. Hän oli selvästi lähempänä neljääkymmentä, mutta hänen vaalean ruskeat, tuuheat hiuksensa ja auringon ruskettama iho tekivät hänestä Richard Geren kaltaisen namupalan. Hymy hänen huulillaan sai naururypyt ilmaantumaan silmäkulmiin.
”Sitä tulin vaan kysymään, että laitetaanko me itse toi ulkosauna tuleen, vai käykö teiltä henkilökunta sen hoitamassa?” mies kysyi. ”Sen saa laittaa itsekin, mutta minä olen esimerkiksi nyt parina päivänä sen lämmittänyt. Moneltako teillä alkaa vuoro?” ”Viideltä. Ronkainen nimellä.” ”Minä voin ottaa sen hoitaakseni, kun ei minulla tämän isompia hommia ole tänään.” sanoin ja mies suostui järjestelyymme.
Kahvitauolla jalkapalloharrastuksen tuomat kiinteät reiteni ja pakarani saivat taas katseita kaljamahaisen omistajan suunnalta. ”Likkahan on märkä.” hän huomautti ja vilkaisi kostean t-paidan korostamia rintojani. ”Aika kosteaa hommaa tuo suihkujen siivoaminen.” totesin ja kaadoin jäävettä lasiin. ”Pitäs saada ton ulkosaunan avain, ku se pitää lämmittää.” Viljo nousi maha hyllyen tuolistaan ja asteli toinen jalka ontuen toimistoonsa. ”Muista olla sen muuripaa’an kanssa varovainen.” ”Joo joo.” sanoin ja lähdin pihalle.
Ulkosauna sijaitsi tontin laidalla, parin koivun katveessa. Sen kuistin eteen oli nostettu kitisevä keinu ja muutama parempia aikoja nähnyt puutarhatuoli. Muutama avaamaton oluttölkki seisoi saunan portailla. Onnekseni joku oli jo kantanut aiemmin puut ovenpieleen, joten kiukaan tulipesän täyttäminen sujui nopeasti. Jäin istumaan portaille ja katselin lasten ilakointia kauempana rannalla. ”Sitä vaan täällä laiskotellaan.” aiemmin tapaamani mies naurahti ja jäi nojailemaan kuistin kaiteeseen. ”Tavallaan.” sanoin ja pistin merkille valkoisen renkaan miehen nimettömässä. Erosta ei ollut kulunut oletettavasti kovinkaan kauaa, taikka mies oli riisunut sormuksensa loman ajaksi pois. Mies sytytti tupakan ja mittaili vartaloani katseellaan. ”Ootko sie ihan paikallisia tyttöjä?” mies kysyi. ”Mmm.” mumisin vastaukseksi ja menin lisäämään puita muuripadan alle.
”Harrastat vissiin jotain urheilua?” mies jatkoi kyselyään. ”Joo. Jalkapalloa.” ”Sen huomaa.” mies sanoi ja iski silmää. Naurahdin ja nojasin rennosti oven pieleen. Tunsin vetoa tähän komeaan, ja itseäni parikymmentä vuotta vanhempaan mieheen. Hänen tapansa liikkua ja veikeät silmät saivat outoja tuntemuksia alapäässäni. ”Joko sulla ikä riittää ottaa vähän..?” mies vihjaili ja avasi yhden tölkeistä. ”Jo. Muttemmä työaikana viiti ottaa.” sanoin. Mies hymyili veikeästi ja nosti tölkin huulilleen. Nakkasin muutaman halon kiukaan alle ja jäin istumaan hajareisin pukutilan penkille. Pyyhin hikipisaroita pois otsaltani, kun mies ilmaantui ovensuuhun. Hänen katseensa nousi lattiasta hitaasti ylöspäin, kohti pilluani, joka oli jo hieman kosteana. Tiesin lyhyiden shortsien lahkeiden paljastavan melkoisesti, mutta esitin viatonta katsellessani ikkunasta pihalle. Saunan nouseva lämpö sai pukuhuoneenkin ilman lämpenemään, taikka sitten kuvittelin niin tämän jännittyneen ilman vuoksi. Mies joi tölkin tyhjäksi ja pudotti savukkeensa sen sisälle.
”Oot sie sitten helevetin kuuma kissa.” mies sanoi ja jatkoi vartaloni katselua. Raotin hieman huuliani, nostin leukaani ja pyyhkäisin vaaleat hiukseni pois silmiltä. Tiesin että näytin varsin haluttavalta, olinhan saanut monen pojan lankeamaan vuokseni. Mies vei kätensä housujensa taskuun ja näytti painelevan kaluaan taskusta pitäen. Laskin rennosti toisen käteni reiteni päälle niin, että sormeni hipoivat paljasta sisäreittäni. Aloin hitaasti hieromaan itseäni pitäen samalla katseeni miehen tummissa silmissä. Toisella kädellä aloin hieromaan rintaani ja mies otti askeleen lähemmäs sulkiessaan oven perässään.
”Olisin voinut raiskata sinut jo sinne suihkuun. Oot sen verran seksikäs.” mies sanoi ja oli enää askeleen päässä minusta. ”Et vaan taida olla niin kiltti tyttö, kuin annat ensin olettaa.” hän jatkoi. Huomasin miehen kalun pullottavan hänen housuissaan. ”Olenko sanonut olevani kiltti tyttö?” kysyin viekkaasti ja nousin istumaan ryhdikkäämmin. Miehen kalu seisoi kovana edessäni. Avasin hänen housujen napit ja annoin housujen valahtaa lattialle. Boksereissa oli kiihottava kohouma, vieläpä isonpuoleinen. Katsoi miestä silmiin, kun vein käteni boksereiden alle. ”Ummmh, voi luoja…” mies mumisi sormieni puristuessa paisuvan kalun ympärille.
Miehen kalu tuntui kasvavan jokaisella vedollani ja pian sormeni eivät enää yltäneet ympäri. Edessäni seisova, iso ja kova kalu, sai pilluni kostumaan entisestään. Tunsin himon kasvavan välillämme. Mies riisui bokserinsa ja vei kätensä takaraivolleni, pakottaen minut kumartumaan puoleensa. ”Ime.” mies kuiskasi päättäväisesti. Imaisin terskaa leikittelevästi ja nuolin kalun vartta, runkaten sitä toisella kädellä. Hitaasti aloin imeä isoa kalua kosteaan ja lämpimään suuhuni, kielelläni sitä samalla hieroen. Mies ei ollut imemisnopeuteeni tyytyväinen, vaan alkoi naida minua suuhun. Yökkäsin todella vahvasti kalun työntyessä liian syvälle. Siitä mies innostui ja alkoi naida suuhuni yhä kovempaa tahtia.
Tunsin kalun paisuvan entisestään ja pian suuni täytti kirpeä miehen eritteiden maku. Mies päästi irti hiuksistani. Vetäytyessäni kauemmas hengittämään, sain spermalastin kasvoilleni. Mies pyyhki leukani ja käski minun nousta seisomaan. Tein työtä käskettyä ja mies käänsi minut selin itseensä, painaen ylävartaloni seinää vasten. ”Haluat kovan kyrpäni sisällesi, etkö niin? Senkin pikku huora.” ”Haluan…” kuiskasin ja tunsin pikkuhousujeni olevan jo lähestulkoon läpimärät. Miehen karkeat sormet vaeltelivat reittäni pitkin ylemmäs, shortsien lahkeiden reunalle, viipyen siinä hetken, kunnes mies nosti kätensä hieromaan rintojani. ”Sä saat mut ihan kiimaseksi…” mies henki korvaani. Tunsin miehen kalun pakaroitani vasten. Työnsin itseäni kovemmin miestä vasten hänen hengityksensä kutittaen niskaani. Mies avasi shortsini ja laski ne nilkkoihini. Mustat hipsterit saivat seuraavaksi lähdön. Lähes karvaton, kostea pilluni sai tuntea miehen sormien kiusoittelevan häpyhuuliani. ”Sinähän käyt kuumana..” mies sanoi innoissaan huomatessaan valmiuteni.
Säpsähdin miehen työntäessä kaksi sormea kosteaan reikääni.  Hän alkoi runkata minua sormillaan, toisen käden sormilla hieroen klitoristani. Pian aloin täristä ja mies otti minusta tukevamman otteen polvieni notkuessa orgasmin saattelemana. Nesteeni valuivat reittäni pitkin ja miehen sormet viipyivät supistelevassa reiässäni vielä hetken. Sitten mies irrottautui minusta ja rojahdin nojaamaan seinään. Mies rapisteli jotain ja ilmaantui kohta taakseni kalu valmiina työntymään sisääni. Hän nosti minua lanteistani ylemmäs ja ohjasi kalunsa kiimaiseen, kosteaan pilluuni. ”Aaaih!” huusin miehen työntäessä kovakouraisesti isoa kaluaan tiukkaan reikääni. ”Rentoudu…” mies kuiskasi ja alkoi hieroa toisella kädellään herkistynyttä klitoristani. Yritin rentoutua ja kalu tunkeutui hitaasti, kovin nautinnollisesti, sisääni. Varmistuttuaan olevansa perillä asti mies alkoi naida minua yhä kovempaa ja kovempaa hieroen samalla klitoristani. Paksu kalu tuntui mahtavalta ja sai minut haukomaan henkeäni. Pian sain toisen orgasmini ja painauduin miehen lämmintä vartaloa vasten.
Hikisinä ja kiimaisina kietouduimme yhä tiukemmin toisiimme nauttien toisistamme. Miehen työnnöt kävivät yhä kovakouraisemmiksi ja pian mies painautui selkääni vasten, kalun sykkiessä sisälläni. Mies irrottautui minusta ja kävi heittämässä kumin kiukaan sisälle. ”Moneenko sinun työvuorosi kestää?” mies kysyi. ”Viiteen.” vastasin. Mies katsoi kelloaan ja heitti paitansa lattialle. ”Siinä tapauksessa saat luvan pestä selkäni.” hän naurahti ja kömpi saunan lauteille. Itse jäi istumaan lemmennesteeni reisiäni myöten valuen pukuhuoneeseen. Jalkani eivät todellakaan kannattelisi minua lauteille asti.

Ei kommentteja: