Jatkoilla

Istuimme ystäväni kanssa hämyisen baarin nurkkapöydässä. Vanha mies nojaili tiskiin ja tiiraili meitä häpeilemättä. "Sinun unelmiesi mies istuu tiskillä", vitsailin. "No hyi helevetti", ystäväni sanoi. "Inhottaa tuollaiset kyyläilijät ja pervoilijat" hän jatkoi viitaten baarin ovella seisoskelleeseen n. kolmekymppiseen mieheen, joka alkoi huudella meille ennen kuin ehdimme baarin pihalle astikaan. Tavallaan nautin saamastani huomiosta, seurustelevana ystävääni ei pahemmin miesten iskuyritykset kiinnostaneet.

Meidän ja vanhan miehen lisäksi baarissa istui vähälukuinen seurue, jonka naurun purskahdukset kaikuivat autiossa salissa. "Entä jos se mies sieltä terassilta tulee juttelemaan?" kysyin ja tiirailin kyseistä miestä, mutta turhaan. Edellinen suhteeni oli päättynyt vuosi sitten enkä ollut sen jälkeen saanut kokea miehen kosketusta. Pienikin flirtti kävisi tälle iltaa.

Juttelimme ystäväni kanssa niitä näitä ja huomasin kolmen miehen joukon lähestyvän pöytäämme. "Voi vittu.." ystäväni kuiskasi ja nosti paitansa kaulusta ylemmäs. Itse pöyhin automaattisesti hieman kiharaista hiuspehkoani ja nuolaisin huuliani. "Saadankos me istua tähän?" miehistä vanhimman näköinen kysyi. "No jos vähäksi aikaa" sanoin miesten istuutuessa pöytäämme. "Kauanko on vähän aikaa?" mies uteli. "Sen näkee sitten.." sanoin ja tunsin viereeni istahtaneen miehen laskevan kätensä selkäni taakse sohvan selkänojalle. "Ovatkos neidit täältä päin?" jatkoi sama mies. "Joo ollaan" kaverini sanoi. "Niin mekin ollaan tämän paksukaisen kanssa" mies kertoi nyökäten kohti vieressäni istuvaa miestä. Sivusilmälläni vilkaisin tätä ja ihmettelin lisänimeä, mieshän oli omaan silmääni hyvässä kunnossa.

Esittäytymisen ja parin GT:n jälkeen juttu lähti luistamaan ja flirtti lensi ilmassa. Pariin otteeseen suupaltiksi osoittautunut Matti kyseli meitä heidän mukaansa jatkoille, mutta molemmat kieltäydyttiin. Kaverillani oli kiire poikaystävänsä luokse. Itseäni houkutteli ajatus lähteä miesten mukaan, mutta pelkäsin vähäsen, mitä siitä seuraisi. Raiskattaisiinko minut vai jotain vielä pahempaa.

Puheemme kääntyi hirviin ja niiden kiimakuoppiin. Pian Matti tarttuikin kädestäni ja hieroi sitä hellästi. "Sun liikkeitä olisi mukava nähdä saunassa." Matti sanoi. Hänen veljensä, joka istui vieressäni, otti pian käteni pois Matin kosketuksesta ja jatkoi veljensä tyyliin käteni kostellelua mitään sanomatta. Katsoin miehistä hiljaisinta, Jaakkoa, joka tuntui piilottelevan tuoppinsa takana. Jaakko oli miehistä pyöreimmässä kunnossa ja ulkoisesti hän kiinnosti minua eniten. Hän vain olisi saanut olla vähän aktiivisempi puhuja.

"Oletko varma ettet lähde meidän kanssa jatkoille?" Jaakko kysyi vähän ennen valomerkkiä. "Ei en minä voi, minun pitää olla Oulussa huomenna." sanoin. "Minä voin viedä sinut sinne" Jaakko maanitteli. Matin veli Eero vitsaili menevänsä yksin aittaan, jos minä lähtisin heidän mukaansa. Matti vain nauroi ja haukkui veljeään homoksi, jos niin tekisi. Valomerkin jälkeen ystäväni oli valmis lähtemään ja hyvästelimme miesjoukon.
"Toi Eero oli muuten se mies joka huuteli meille" sanoin. "Eikä!" kaverini nauroi ja samassa huomasimme Jaakon tulleen ulos tupakille. "No minä menen nyt" ystäväni sanoi ja lähti kävelemään poikaystävänsä asunnolle. Itse lähdin kävelemään ja vilkaisin vielä taakseni. Jaakko näytti lähteneen kävelemään perässäni. "Riikka" kuulin Jaakon sanovan ja pysähdyin. Mies heitti tupakan maahan ja tuli luokseni. "Oletko ihan varma, etten halua lähteä mukaamme?" hän kysyi. Jaakon ruskeat silmät näyttivät lähes mustilta katuvalojen valossa. "Voinkai minä vähäksi aikaa tulla, jos vaan saan kyydin kotiin ennen aamua" sanoin ja lähdin Jaakon kanssa takaisin sisälle.

Pian istuin takapenkillä Matin ja Eeron välissä. Jaakko istui apumiehen paikalla ja minulle tuntematon mies oli kuskina. Määränpäänämme oli läheisen leirintäkeskuksen vieressä oleva veljesten kotitalo. Eero oli sammunut ja nojaili pää heiluen ikkunaan. Matti laski kätensä jalalleni. "Noh, onkos se sinulla poikaystävää?" Matti uteli ja tunsin hänen kiimaisen katseensa avonaisessa kaula-aukossani. "Ei ole" vastasin ja Matti siirsi hiukseni korvan taakse. "Minusta sinä olet aika seksikäs naaras" Matti kuiskasi korvaani vieden toisen kätensä lähemmäs märäksi käyvää alapäätäni. Tuhahdin vastaukseksi ja huomasin Jaakon seuraavan kiinnostuneena meidän keskustelua.

"Olisi niin ihanaa päästä painamaan noin kaunista naista" Matti jatkoi ja aloin tuntea oloni epämukavaksi. "Voidaanko pysähtyä hetkeksi?" kysyin ja kuski pysäytti auton keskelle metsää. Kävin kusella kuusikon takana ja huomasin Jaakon olevan tupakilla muiden seisoskellessa kauempana. Kävelin Jaakon luokse, joka tarjosi minulle tupakkaansa, mutta kieltäydyin. Ahdistukseni lieveni Jaakon seurassa. "Voisitko tehdä minulle pienen palveluksen?" kysyin Jaakolta. "Mitä vain" Jaakko sanoi ja katsoi minua lempeästi. Hän ei ollut koko iltana katsonut minua veljesten tapaan vain pelkkänä lihana pillun jatkeena, vaan ihmisenä. "Voisitko tulla istumaan kanssani takapenkille?" Jaakko heitti tupakin maahan ja naurahti. "Matti ei taida olla kovin ritarillinen tänään" hän tuumasi ja kömpi kanssasi takapenkille. Muiden tullessa autoon Matti sadatteli Jaakolle tämän varastettua hänen naaraansa.

Pääsimme piakoin talolle ja jäin Jaakon kanssa pihalle muiden kantaessa Eeroa sisälle. "Oletko sinä kauankin täällä?" kysyin Jaakolta, joka oli vain lomailemassa veljesten luona. "Viikon päästä ois suunnitelmissa lähteä. Kui?" Istahdin portaille Jaakon viereen ja nojauduin miestä vasten. Hän asetti takkinsa hartioilleni ja silitti hiuksiani varovasti, kuin huomaamatta hän liu'utti kätensä ympärilleni. Hyvän olon tunne valtasi minut. Tunsin miehen katseen ja hengityksen ihollani. "Ajattelin, että jos mekaanikkona olisit voinut katsoa vähän sitä minun autoani." sanoin. "Voinhan minä, tuotko sen huomenna näytille?" "Juu, jos se vaan sinulle sopii" "Sopiihan tuo"
Matti ilmaantui kuistille. "Lähtiskö se neiti minun kans yläkertaan?" hän kysyi. Jaakko laski alentuvasti päätään, mies tiesi hävinneensä komealle ja hyvä kroppaiselle ystävälleen. Lähdin Matin mukaan yläkertaan, mutta pyysin Jaakon mukaamme. Matti vähän nyrpisti ajatukselle nenäänsä, muttei sanonut mitään.

Päästyämme vintille, Matti kietoi kätensä ympärilleni ja painoi huulensa niskalleni. Tunsin pilluni kostuvan ja nännieni kovettuvan. Matin kovat otteet saivat minut kiihottumaan. "Mitäs jos mentäs ja pantas vähän?" Matti kuiskasi korvaani. Jaakko huomasi olevansa kolmapyörä ja siirtyi vierashuoneeseen. "Matti..." mies nosti katseensa. Katsoin kiihottuneena ja samalla inhosta täynnä minua kaksikymmentä vuotta vanhempaa kiimaista miestä. Miten kovasti halusinkaan naida hänen kanssaan, en rakastella, vaan naida niin kovaa kuin suinkin. "Ei me voida" sanoin ja mies pudisti päätään työntäen minua huoneen perällä olevaa sänkyä kohti. "Kyllä me voidaan" hän sanoi ja painoi huulensa huuliani vasten. Suudelma oli kiihkeä ja sai pikkuhousuni kostumaan entuudestaan. Miehen kädet vaeltelivat selälläni laskeutuen pakaroilleni. "Olet niin seksikäs" mies sanoi ja kaatoi minut rymisten sängylle. Hän makasi päälläni ja vei käteni pääni päälle. Tunsin olevani kuin ansassa miehen lihaksikkaan vartalon alla.

Matti suuteli, näykki ja imi kaulaani. Tunsin miehen kasvaneen peniksen itseäni vasten ja huokailin tämän näykkiessä rintojani paidan lävitse. "Syötkö sinä pillereitä?" Matti kysyi ja nousi polvilleen avaamaan housujensa haarusta. Pudistin päätäni. "Saako sua panna ilman kumia?" hän kysyi ja tuli suutelemaan minua. Pudistin jälleen päätäni ja Matti nousi päältäni. "Painu sitten muualle, senkin pikku huora" Matti ärähti ja repi minut ylös sängystä.

Jaakko ilmaantui huoneensa ovelle ihmettelemään Matin huutoja. Jaakko huomasi kyyneleet silmäkulmissani ja tarttui minua kädestä sulkien minut syleilyynsä. "Ei ole mitään hätää" Jaakko sanoi ja vei minut huoneeseensa. Nyyhkytin hänen olkaansa vasten ja miehen kädet sivelivät hellästi hiuksani. "Tuoksut ihanalle" hän sanoi painaessaan päänsä hiuksiini. Naurahdin. "Niin sinäkin" sanoi.

Nostin katseeni ja Jaakko pyyhki kyyneleen pois poskeltani. "En minä olisi halunnut hänen kanssaan mitään" sanoin. Kyllähän minä olisin halunnut. Olisin halunnut Matin isoa ja paksua kalua, mutta jotenkin sisimmässäni uskoin, että minulla ja Jaakolla olisi voinut olla yhteistä tulevaisuutta edessä. Siksi en olisi halunnut maata hänen ystävänsä kanssa. Kiedoin käteni tiukemmin Jaakon ympärille ja mies katsoi kysyvästi huuliani. Nosti leukaani ja kumarruin suutelemaan Jaakkoa. Hänen huulensa maistuivat hyvälle ja tunsin perhosten lentävän vatsassani suudelman aikana.

Jaakon kädet laskeutuivat ja pian nousivat paitani sisään luikahtaen. Hän kietoi kätensä vasten ihoani ja siirtyi suutelemaan kaulaani. Aloin imeä Jaakon kaulaa saaden miehen hengityksen muuttumaan raskaammaksi. Jaakko jatkoi kaulani suutelemista ja vein käteni hänen housujensa vyölle. "Haluaisitko sinä..?" kysyin ujosti ja sain vyön sekä vetoketjun auki. Jaakko laski housunsa alas ja työnsi minut ovea vasten. "Arvaakkin..." mies sanoi painautuessaan yhä kovemmin minua vasten. Suudelmamme muuttuivat yhä kiihkeämmiksi ja tunsin Jaakon sormien painelevan häpyäni housujen lävitse.

Hän riisui paitani jäi katsomaan kohoilevaa poveani. Hän pudisteli päätään ja suuteli toista rintaani. "Olet niin kaunis..." hän henkäisi ja nosti minut siinä samassa ovea vasten niin, että jalkani olivat hänen ympärillään. Pienellä liikkeellä makasimme sängyllä ja riisuin Jaakon paidan. Vaihdoimme kiihkeitä suudelmia kuljettaessani kättäni hänen vatsallaan alemmas, kunnes tunsin boksereiden kankaan ja sen alla kohonneen miehuuden. Vein käteni boksereiden sisään ja puristin kovaa kalua alkaen liikuttaa kättäni ylös, alas. Jaakko lopetti suutelemisen ja sulki nautinnosta silmänsä. Hän huohotti käteni liikkeen tahdissa ja kömmin hänen jalkoihinsa.

Riisuin Jaakon bokserit ja täyteen mittaansa kasvanut kalu ponnahti suoraksi. Nuolaisin kalun päätä ja siirryin imemään paljasta ihoa kalun juuressa. "Mmmmh" Jaakko päästi suustaan ja jännitti vartaloaan. Heiroin toisella kädelläni herkkää aluetta kivesten takaa, kun upotin miehen kovan kalun hitaasti märkään suuhuni. Imin ja leikin kielelläni, tunsin miehen nesteiden maun suussani ja lopetin. "Mä tulen pian" Jaakko henkäisi ja veti minut lähemmät kasvojaan suudellakseen minua.

Pian makasin selälläni Jaakon alla. Mies riisui housuni ja alkoi hyväilemään klitoristani märkien pikkuhousujeni läpi. "Olet ihanan märkä" Jaakko sanoi ja vei sormensa housujen sisälle. Inahdin sormen upotessa märkään pilluuni. Minua panetti ja kovasti. Jaakon tyydytystä tuova elin oli vain kymmenten senttien päässä minusta. Jaakko paineli sormellaan g-pistettäni ja vei pian toisenkin sormen pilluni sisään. Samalla hän riisui pikkuhousuni vähän alemmas ja alkoi hieromaan myös klitoristani. Tuttu jännittyneisyys valtasi minut ja tiesin tulevani pian. Jaakko huomasi saman ja nopeutti naimistaan sormillaan. Orgasmin voimasta vavahtelin Jaakon alla ja mies vie suunsa nesteitä valuttavalle pillulleni. Huohotin kiimasta Jaakon jatkaessa sormettamistani ja imemistäni.

Jaakko nousi ylemmäs ja vaihdoimme kiihkeän suudelman. Mies nousi pois sängystä ja kaveli reppuaan hetken. Hän repi kondomipaketin ja asetti kumin kovan ja suonikkaan kalunsa päälle. "Oletko aivan varma?" hän kysyi tullessaan päälleni ja levittäessään jalkojani. Nyökkäsin ja sivelin miehen sänkisiä poskia. Hitaasti hän alkoi työntyä sisääni ja inahdin sekä kivusta ja nautinnosta. Olin jo ehtinyt unohtaa kuinka ihanalta kova elin tuntuikaan tiukassa pillussani. Jaakko työntyi sisääsi hellästi ja hitaasti kiihdytti tahtiaan, kunnes syntinen litinä täytti huoneen ja huohotuksemme kiihottivat toinen toistaan enemmän. Jaakko lopetti ja veti itsensä ulos märästä pillustani. Hän vinkkasi minua nousemaan päälleen.

Istahdin nautinnollisen ratsuni päälle ja nojauduin hieman taaemmas lantiotani varovasti liikutellen. Jaakko katsoi lumoutuneena rintojeni liikehdintää rintaliiveissäni ja pyysi pian minua riisumaan ne. Isot rintani valahtivat esille ja Jaakko paino minua lähemmäs itseään saadakseen imeä rintojani. Ratsasti yhtä kovempaa ja tunsin toisen orgasmini tulevan. Jaakon kynnet uppoutuivat kylkiini minun supistellessa lantiopohjanlihaksiani. Tärisin ja laskeuduin orgasmin saattelemana Jaakon päälle.

Mies laski minut sängylle ja vei käteni sykkivälle kalulleen. Liu'utin kättäni kalun päällä ja muutaman vedon jälkeen kumi täyttyi siemennesteestä. Jaakko suuteli minua sulki minut syleilyynsä. "Ethän katoa elämästäni?" hän kysyi hengästyneenä.

En, ajattelin. Sillä hetkellä kaikki oli niin kaunista Jaakon kanssa.


Ei kommentteja: